Underboring

Beskrivelse

Har du kabler eller rør, der skal forbi en forhindring under jorden? Forhindringerne kan eksempelvis være veje, bygninger eller vandløb, som man ønsker skal bibeholdes. Med styret underboring kan man undgå unødvendige indgreb i landskabet. 

Mange års erfaring med styrbar underboring

IN Entreprise udfører styrbar underboring. Vi har mange års erfaring med styret underboring og har brugt vores ekspertise for mange tilfredse kunder. Vi klarer mange forskellige opgaver og forlader ikke opgaven, før den er løst. 

Med tiden har teknologien og metoderne til styret underboring udviklet sig meget. Derfor er det i dag muligt at lave underboring mere effektivt og over længere afstande end tidligere. I dag er det også muligt at underbore i de mest forekomne jordarter. 

Fordele ved styret underboring

Styret underboring er især velegnet til ledningsarbejde med gas, el, vand og kloak, da man i dag har meget fleksible bor og måleinstrumenterne er mere præcise end tidligere. Under veje og villaer bruges grundomat jordraket.

I modsætning til store udgravninger kræver styret underboring kun et begrænset arbejdsområde over jorden. Samtidig kan styret underboring også gennemføres på relativ kort tid i forhold til opgravninger. 

Med styret underboring har man derfor følgende fordele:

  • Minimale antal opgravninger
  • Ingen forstyrrelser i trafik
  • Ingen veje er ødelagt
  • Skånsom for miljøet
  • Kortere anlægstid i forhold til alternativer

Hvad koster styret underboring?

Ønsker du en pris på din opgave med styret underboring, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon +45 20 10 13 68 eller send en mail til mona@inentreprise.dk og hør mere om, hvordan styret underboring kan hjælpe med at få din opgave løst. 

Kontakt os

Om IN Entreprise ApS

 


Vi er